Dumonts kleine specerijen lexicon

-
Auteur: Anne Iburg

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 148
Cover van het boek 'Dumonts kleine specerijen lexicon' van Anne Iburg
Uitgever Rebo Productions
Uitgavejaar 2004
ISBN9036616425
ISBN139789036616423
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De bekendste kruiden en specerijen van A tot Z:
- Alles over herkomst, geur, smaak en gebruik
- Weetjes over de stoffen die ze bevatten, de eigenschappen en de toepassing
- Kruiden en specerijen als geneesmiddel bij verschillende klachten
- Recepten voor zoete en hartige gerechten
- Klassieke en exotische kruidenmixen en -pasta's

Bestellen

Bestel 'Dumonts kleine specerijen lexicon' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.