Uitgevers | Tirion, Tirion Culinair |
Uitgavejaar | 2001 |
ISBN | 9043902322 |
ISBN13 | 9789043902328 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
In 'De eenvoudige Indiase keuken' laat Madhur Jaffrey ons zien hoe gemakkelijk het kan zijn om de smaak van India in huis te halen. Haar veertig recepten zijn stap voor stap beschreven en voorzien van duidelijke kleurenfoto's, die het zelfs een beginner mogelijk maken met succes allerlei authentieke Idiase gerechten te bereiden.
Bovendien treft u inspirerende menusuggesties en een verklarende lijst van belangrijke Indiase ingrediƫnten aan. Madhurs eenvoudige aanwijzingen staan iedere keer weer garant voor een uitstekend resultaat.
Madhur Jaffrey is een gezaghebbend schrijfster over de Indiase, de vegetarische en de oosterse keuken. Van haar hand zijn dertien kookboeken verschenen, waaronder de bestseller Illustrated Indian Cookery. Ook schrijft ze bijdragen voor diverse internationale kranten en tijdschriften.