Uitgever | Deltas Centrale uitgeverij |
Uitgavejaar | 2011 |
ISBN13 | 9789044730760 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediƫnten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche. - 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten. - Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediƫnten. - Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.