Herman

-

kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten

Auteurs: Jaap van Rijn, Herman den Blijker

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 231
Cover van het boek 'Herman' van Jaap van Rijn en Herman den Blijker
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitgavejaar 2007
ISBN9021515342
ISBN139789021515342
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Herman! is een originele combinatie van een basiskookboek en een naslagwerk. Het is een productenboek, een kijkboek en een chef-boek. Er valt veel te zien en wat je ziet, is verrassend, ontroerend en inspirerend. In zijn zoektocht naar de ultieme ingrediënten neemt Herman de lezer mee naar New York, Marseille, Italië, Zuid-Engeland, de Champagne en Lapland. Herman den Blijker is een man van de wereld, die weet waar je goede spullen koopt en waar je de betere adressen moet vinden.

Herman! maakt je bewuster van kwaliteit en smaak, leert je producten te beoordelen en deze op waarde te schatten. Receptuur (ca. 80 recepten) sluit aan op Herman den Blijkers kookopvattingen: geen ingewikkeld gefröbel, 'echte' producten. Geïllustreerd met prachtige sfeer- en receptfotografie.

Bestellen

Bestel 'Herman' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.