Het spek van slager Blom

-

over wat er nog te eten is

Auteur: D. Schouten

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 104
Cover van het boek 'Het spek van slager Blom' van D. Schouten
Uitgevers Pereboom, Uitgeverij Pereboom
Uitgavejaar 2003
ISBN9077455086
ISBN139789077455081
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het spek van slager Blom is een uitgebreide en bijgewerkte bundeling van de artikelen die Diny Schouten in de afgelopen vijf jaar schreef voor haar eetrubriek in Vrij Nederland. In die vijf jaar is zij onbevangen, maar met grote vasthoudendheid op zoek naar de kwaliteit van het eten en drinken dat wij in Nederland en Belgiƫ krijgen voorgeschoteld. Van appelstroop tot zuurkool, van bio-winkel tot fabrieksfrieten: wat is het, of zou het moeten zijn? Wie maakt het, wat is de kwaliteit, en hoe, of door wie, wordt die gemeten?

Bestellen

Bestel 'Het spek van slager Blom' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.