Koken en versieren

-
Auteur: John Vermeulen

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 82
Cover van het boek 'Koken en versieren' van John Vermeulen
Uitgever Gopher B.V.
Uitgavejaar 2006
ISBN9051790694
ISBN139789051790696
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

KOKEN & VERSIEREN
Met zwier smakelijke gerechten op tafel toveren die er veel ingewikkelder uitzien dan ze zijn en daarmee een nieuwe verovering (m/vr.) imponeren. Dit alles zonder veel voorafgaande kennis van de kookkunst. Met raadgevingen voor het hele proces, van het voorspel tot de morning after. En terwijl potjes staan te pruttelen, valt er nog wat te grinniken ook. Als je niets anders om handen hebt natuurlijk.

Bestellen

Bestel 'Koken en versieren' bij Bol.com € 13 4-8 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.