Minder zout, meer smaak

-

natrium- en cholestrolarmerecepten

Auteur: Arnoud Odink

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Dieetboeken 97
Cover van het boek 'Minder zout, meer smaak' van Arnoud Odink
Uitgever Trichis Publishing
Uitgavejaar 2011
ISBN139789490608286
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Zout. We gebruiken er veel van, eigenlijk altijd veel te veel. Omdat het in bijna alle voedingsmiddelen zit, zoals kaas en brood en melk, krijgen we er op die manier al veel van binnen. Als wij zelf er dan ook nog royaal mee strooien, halen we liefst vijfmaal de nuttige hoeveelheid. Dat kan natuurlijk niet goed zijn. Willen we echt onze gezondheid een dienst bewijzen dan moeten we minderen met zout. In Minder zout meer smaak vertelt dieetkok Arnoud Odink hoe u een zoutarme en toch smakelijke maaltijd op tafel kunt toveren. Daarnaast komt er een aantal mensen aan het woord die om gezondheidsredenen betrokken zijn bij de Hart Vaatgroep. Zij delen hun zoutloze ervaringen graag met u.

Bestellen

Bestel 'Minder zout, meer smaak' bij Bol.com € 9,95 Vandaag besteld, woensdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.