Puurder + wijnspijsbijbeltje

-
Auteurs: N. Koreman, J. Boer

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 20
Cover van het boek 'Puurder + wijnspijsbijbeltje' van N. Koreman en J. Boer
Uitgever Uitgeverij WBOOKS
Uitgavejaar 2001
ISBN9040095167
ISBN139789040095160
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Jonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder.
De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot - vissen, jagen, stropen - iets waarover hij graag vertelt.
Dit nieuwe boek over de gastronomie van een van de fijnste restaurants van Nederland is een feest op zich, mede door de uitbundige fotografie van culinair fotograaf Jan Bartelsman.
Bijzonder bij Puurder is een afzonderlijk toegevoegde kleine uitgave met als titel Wijnspijsbijbeltje door Thérèse Boer-Tausch, waarin resultaten van wijnproeverijen worden weergegeven en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de combinatie spijzen - wijnen.

Bestellen

Bestel 'Puurder + wijnspijsbijbeltje' bij Bol.com € 19,9 3-5 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.