Restaurant Beluga

-

Uitzicht op inzicht

Auteurs: Wouter Jansen, Hans van Wolde

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 45
Cover van het boek 'Restaurant Beluga' van Wouter Jansen en Hans van Wolde
Uitgevers ImageBooks, Stichting Kunstboek
Uitgavejaar 2006
ISBN9058560856
ISBN139789058560858
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In nauwelijks enkele jaren tijd baande chef Hans van Wolde zich als 'angry young man' een weg naar de culinaire top in Nederland. ZIjn volledig vernieuwd restaurant te Maastricht, gelegen aan de oevers van de Maas, straalt een eigentijdse klasse uit die naadloos aansluit bij de meest trendy restaurants in Parijs, Londen of New York. Deze bewuste stijlkeuze, gekoppeld aan de grote gedrevenheid van de chef en zijn team, heeft ervoor gezorgd dat restaurant Beluga in geen tijd een must is geworden voor wie de gastronomische polsslag van deze tijd wil voelen en beleven. In restaurant Beluga proeft elke gast de ongeƫvenaarde passie van de chef tot diep in het bord.
In Uitzicht op inzicht opent Hans van Wolde zijn hart voor de lezer. In een 10-tal meeslepende hoofdstukken brengt hij een synthese van zijn vakmanschap en visie, meteen een eerbetoon aan de keuken van de zuiverheid. Auteur Will Jansen (Horeca Journaal) en fotograaf Guy van Grinsven schetsen op indringende wijze een portret van de mens en de topkok Hans van Wolde en maken zo van Uitzicht op inzicht een culinaire uitgave zonder weerga.

Bestellen

Bestel 'Restaurant Beluga' bij Bol.com € 15 3-5 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.