Suikervrij gebak en dessert

-
Auteur: Peter Balcaen

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 162
Cover van het boek 'Suikervrij gebak en dessert' van Peter Balcaen
Uitgever Roularta Books
Uitgavejaar 2005
ISBN9054665270
ISBN139789054665274
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Iedereen die van eten houdt, lust op tijd en stond een lekker nagerecht. Of het nu om een eenvoudig toetje of een meer bewerkelijk dessert gaat. Maar voor wie om gezondheidsredenen (bijvoorbeeld diabetici) een speciaal dieet moet volgen of uit eigen beweging een pondje wil afvallen, is de keuze beperkt. Een stuk fruit of een zemelenreep gaat al snel vervelen. Daarom bedacht Peter Balcaen voor dit boek 40 originele recepten zonder suiker of overbodige vetten. Van taarten en gebak, mousses en meringues tot milkshakes, kaasdesserts en zoete broden: er is voor elk wat wils. En om te bewijzen dat je je zelfs tijdens de feestdagen niet hoeft te onthouden van een heerlijk nagerecht, creëerde Peter Balcaen smaakvolle varianten op klassiekers zoals riz condé, profiteroles, tiramisù. Met behulp van suiker- en vetvervangers in de vorm van bakvaste zoetstoffen en lichte zuivelproducten slaagt Peter Balcaen erin evenveel smaak, textuur en variatie in zijn nagerechten te brengen als een bakker die met 'klassieke' ingrediënten werkt. Dankzij enkele basisrecepten kan een schier eindeloze reeks nagerechten klaargemaakt worden.

Bestellen

Bestel 'Suikervrij gebak en dessert' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.