Vis en seizoen / 1 Januari-Februari

-

topkoks stoeien met de zee

Auteur: Wim van As

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 191
Cover van het boek 'Vis en seizoen / 1 Januari-Februari' van Wim van As
Uitgever Euroffice
Uitgavejaar 2006
ISBN9058263991
ISBN139789058263995
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As gingen de uitdaging aan om vrijwel àlle eetbare vissen ter wereld in beeld te brengen,
voorzien van overheerlijke recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk dat gekozen werd voor een serie van 6 delen.
Bovendien is er in de visstand ook sprake van 6 seizoenen. In de 6 delen komen ongeveer 200 vissoorten en 200 bekende chefs aan bod. Elke vissoort gaat vergezeld van prachtige fotogra?e
van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee recepten: een moeilijke en een gemakkelijke. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen als ook een wereldkalender
van vissoorten en hun alternatieven.

Bestellen

Bestel 'Vis en seizoen / 1 Januari-Februari' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.